Iz medija


Aktualnosti sa zagrebačkih "dasaka koje život znače" donosimo vam svakog ponedjeljka u 18.30. Uz zanimljive razgovore, kratke vijesti i dojmove s kazališnih predstava, početak tjedna ispunit ćemo na najbolji mogući način. I pozvati vas u kazalište, naravno! Urednica emisije je Nevena Saraga.

U emisiji "Teatralno" možete slušati kazališne novosti i razgovore s umjetnicima.Umjetnička organizacija "Max teatar" iz Zaprešića nakon zaprešićke premijere i u Zagrebu je, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, premijerno izveo predstavu „Romanca o tri ljubavi“ Antuna Šoljana.
In magazin 14.10 na 23:23 min
T.portal
Scena.hr
Dobro jutro hrvatska Kazališni kutak

GLUMAČKI LJETNI KAMP U KOSTRENI
RI PRSTEN

FIUMAN

Dnevnik Kanala Ri 31.7.2021 na 8.41 min

zapad tv

Iz Max teatra pozivaju sve građane na svečano zatvaranje gdje će moći uživati u ovoj posebnoj izvedbi talentiranih mladih glumaca.

zapad tv

U ponedjeljak 14.6. na platou pokraj Vršilnice u Novim dvorima u Zaprešiću Max Teatar donosi još tri predstave/produkcije/premijere glumačkog dramskog studija. 

Informativni centar Zaprešić

Max teatar kreće s projektom pod nazivom “Kazalište za velike i male” te u lipnju donosi niz premijera, predstava, produkcija ovog vrlo aktivnog  glumačko-dramskog studija na platou pokraj Vršilnice te u ruševinama Novih dvora.

RTL. HR

Od 1100 različitih događanja On line i uživo u Desetoj noći knjige RTL je u udarnom terminu vijesti izdvojio četiri zanimljiva projekta od kojih je jedan i naš "Poezija je tu da se živi" čitanje poezije zaprešićkog pjesnika Rikarda Dimića za tri doma umirovljenika nastao u suradnji Max teatra i projekta 65 plus KGZagreba🥰Gradski informativni mjesečnik Zaprešić

Pregled događanja – prosinac 2020., str. 18  


TELEVIZIJA ZAPAD
Prva adventska svjećica .

TELEVIZIJA ZAPAD
NOĆ KAZALIŠTA 

TELEVIZIJA ZAPAD

Najava 12. Noć kazališta

Film u kojem glume djeca dramskog studija Max Teatar u utrci za Oscara! 'Dopunska nastava', film u režiji Ivana Gorana Viteza, satirični triler o talačkoj krizi u jednoj osnovnoj školi u kojem glume i djeca iz glumačkog dramskog studija Max teatar Zaprešić i voditeljica i glumica Marina Kostelac, hrvatski je kandidat za američku filmsku nagradu OSCAR! Link:


'Dopunska nastava', film u režiji Ivana Gorana Viteza, satirični triler o talačkoj krizi u jednoj osnovnoj školi u kojem glume i djeca iz glumačkog dramskog studija Max teatar Zaprešić i voditeljica i glumica Marina Kostelac, hrvatski je kandidat za američku filmsku nagradu OSCAR!

Link

Gradski informativni mjesečnik Zaprešić

Halugica
Maštolov
Opasni virus - Šutljivitis
Mali Princ
San Ivanjske noći
Zemlja sretnih pasa
Sluškinje

Mobirise

Kulutrama TV Zapad
San Ivanjske noći  

TV ZAPAD
PREMIJERA PREDSTAVE HALUGICA U BRDOVCU
Vladimir Nazor/ Jadranka Bargh

TELEVIZIJA ZAPAD
11. NOĆ KAZALIŠTA

This website was built with Mobirise themes